Følg oss på
 Følg oss på Twitter Følg oss på Facebook
Ernst & Young Norge
Startsiden > EY-Sporten > Holmenkollstafetten 2012
Ernst & Young vant Holmenkollstafetten!

Historisk dobbeltseier!

(EYNEWS) For første gang i historien tok både kvinne- og herrelaget til Ernst & Young gull i Holmenkollstafetten.

EY-Sporten

Tekst: Stine Holand | Consultant | Market

Oppdatert: 14. mai 2012

Lørdag 12. mai var det tid for årets Holmenkollstafett. I solskinn og med skyhøye forventninger møttes våre fem lag i Frognerparken for utdeling av startnummer, briefing før løpet og oppvarming.

For første gang i historien ble det gull til både kvinnelaget og herrelaget til Ernst & Young. Herrelaget var i storform og ledet løpet gjennom alle de 15 etappene, og sprang inn på Bisett stadion 01:17 minutter før andreplassen. Kvinnelaget vekslet mellom 1. og 2. plass de første seks etappene, før jentene tok opp ledelsen som holdt til helt over målstreken, imponerende 02:18 minutter før andreplassen. Dermed ble det for første gang i historien gull til både kvinnelaget og herrelaget i bedriftsklassen.

I tillegg et vi veldig stolte av NHH-studentene som løp i regi av Ernst & Young - med henholdsvis gull til herrelaget i studentklassen, mens jentene cruiset inn en suveren 2. plass.

Andrelaget til herrene våre løp i mål på en flott 25. plass, Mix-laget fra Drammen kom i mål som nummer 100, mens Mix-laget fra Oslo ble nummer 102 i sin klasse.

Dagen ble avsluttet med bankett på Olympen der den gode stemningen fra selve stafetten ble videreført utover kvelden og natta.

For første gang i historien ble det gull til både kvinnelaget og herrelaget til Ernst & Young.

 

Privacy Policy Legal Ernst & Young Global Global Code of ConductErnst & Young NorwayKontakt oss
Webdesign EyeQ Webdesign Norge